Skip to content Skip to footer

Bine ați venit în secțiunea de apariții media liderul inovației în domeniul vehiculelor electrice autoutilitare. Această pagină este dedicată evidențierii momentelor noastre cheie în presă și la evenimente de profil, reflectând angajamentul nostru continuu pentru mobilitatea sustenabilă și tehnologia avansată.

Salonul Auto București 2023: O Prezentare de Succes

 Unul dintre cele mai remarcabile momente ale acestui an a fost participarea noastră la prestigiosul Salon Auto București 2023, care a avut loc în perioada 10-15 octombrie. Evenimentul a reprezentat o oportunitate fantastică de a arăta lumii cele mai recente inovații și modele din gama noastră de vehicule electrice autoutilitare. Echipa noastră a fost încântată să împărtășească viziunea companiei și să interacționeze cu entuziaști ai vehiculelor electrice, parteneri din industrie și mass-media.

Recunoaștere în Presă

 Prezența noastră la evenimente importante precum Salonul Auto București și alte expoziții de profil nu a trecut neobservată. Am fost onorați să fim menționați în numeroase publicații și articole, care au evidențiat calitatea excepțională și inovația designului vehiculelor noastre. Aceste apariții media sunt o mărturie a impactului și asemenea recunoașteri din partea experților și jurnaliștilor din domeniul auto sunt o sursă de mândrie pentru noi.

Angajamentul Nostru pentru Viitor

La CENNTRO Romania , suntem dedicați dezvoltării continue și introducerii de vehicule electrice autoutilitare inovatoare, care să răspundă nevoilor în schimbare ale societății. Participarea noastră la evenimente de amploare și recunoașterea în media sunt pași importanți în călătoria noastră de a modela viitorul mobilității sustenabile.

Vă invităm să explorați această secțiune pentru a vedea cele mai recente articole, interviuri și acoperiri media ale CENNTRO Romania  și pentru a fi la curent cu ultimele noastre realizări și evenimente.


Contact

Solicită o ofertă

  LS260LS200LS100AvantierTeemak

  Office

  sales@cenntro.ro

  aftersales@cenntro.ro

  Str. Elipsei nr. 1, Ploiești

  Politica de cookies

  CENNTRO Romania © 2023. All Rights Reserved | Politica de coockies | Termeni și Condiții  | ANPC – Protecția consumatorului