Skip to content Skip to footer

Soluții de mobilitate accesibile. Acum și în România.

AVANTIER

Bun venit în viitorul mobilității urbane, unde tehnologia se întâlnește cu designul elegant și ecologia. Cenntro Avantier este soluția electrică concepută special pentru orașele mici, oferind o autonomie impresionantă de 180 de kilometri, astfel încât să poți explora tot ceea ce orașul tău oferă, fără a te îngrijora de reîncărcare.

Stil Urban, Performanță Electrizantă

Cu un design modern și un profil urban atrăgător, Cenntro Avantier se potrivește perfect în peisajul orașului tău. Cu o accelerație lină și tăcută, te vei bucura de o experiență de condus excepțională în traficul aglomerat al orașului. Motorul electric silentios îți oferă o experiență de condus liniștită și relaxantă.

Zero Emisii, Zero Compromisuri

Cu Zero Emisii de CO2, Cenntro Avantier contribuie la protejarea mediului înconjurător. Alege o mașină electrică care face diferența în lupta împotriva schimbărilor climatice și în calitatea aerului din orașul tău.

Galerie imagini

SPECIFICAȚII

Dimensiune vehicul: L×L×H(mm)2980*1490*1637
Ampatament (mm)1960
Greutate proprie (kg)724
Garda minimă la sol (mm)120
Nr. locuri (persoana)2

Viteză Max. (km/h)90
Autonomie baterie WLTP (km urban și extra urban)182*
Putere nominală / maximă (kw)20
Cuplu nominal / maxim (N.m)85
Voltaj încărcare220V
Tip baterieLFP
Timp încărcare8h

*Autonomia reală este condiționată de stilul individual de conducere, de condițiile de trafic, de starea carosabilului, temperatura exterioară, utilizarea instalației de climatizare/încălzire și altele.

Vehicule disponibile

LS 260

LS 200

LS 100

TEEMAK

Contact

Solicită o ofertă

  LS260LS200LS100AvantierTeemak

  Office

  sales@cenntro.ro

  aftersales@cenntro.ro

  Str. Elipsei nr. 1, Ploiești

  Politica de cookies

  CENNTRO Romania © 2023. All Rights Reserved | Politica de coockies | Termeni și Condiții  | ANPC – Protecția consumatorului