Skip to content Skip to footer

Bine ați venit la CENNTRO - Sursa Dumneavoastră de E-mobilitate în România!

CENNTRO este un competitor mondial în industria vehiculelor electrice, având origini atât în Statele Unite ale Americii, cât și în inima inovației tehnologice, Germania. Cu o reputație globală solidă, suntem mândri să aducem revoluția electrică în România și în întreaga Europă.

EV DRIVE EASTERN EUROPE este unic importator CENNTRO in România. Acesta comercializează vehiculele electrice CENNTRO și asigură serviciile post-vânzare conexe prin intermediul rețelei sale de Dealeri Autorizați CENNTRO.

1. Utilitarele Electrice – CENNTRO redefinește transportul de marfă și logistica urbană cu gama noastră de utilitare electrice. Performanțele superioare, costurile reduse de exploatare și impactul minim asupra mediului fac din utilitarele noastre partenerii ideali pentru afacerea dumneavoastră.

2. Avantier – Mobilitate Urbană Sustenabilă: Avantier este răspunsul nostru pentru orașele aglomerate. Acest model compact este proiectat pentru a vă oferi libertatea de a naviga cu ușurință prin traficul urban, fără emisii poluante.

Este timpul să experimentați orașele fără zgomot și fără noxe!

3. Teemak – Explorare Fără Limite: Dacă sunteți un aventurier în căutarea unor experiențe off-road inedite, atunci Teemak este alegerea perfectă. Cu capacitatea sa de a traversa terenuri dificile, acest model vă va purta în aventuri memorabile, în timp ce protejăm și conservăm natura înconjurătoare.

O Viziune Globală: Produsele și serviciile CENNTRO sunt prezente pe multiple continente. Prin această prezență globală oferim clienților noștri acces la technologii de vârf și la expertiză de calitate superioară. 

Produsele și serviciile CENNTRO contribuie la construirea unui viitor mai curat și mai durabil. Cu vehiculele noastre electrice de încredere și cu suportul nostru de neegalat, EV DRIVE EASTERN EUROPE este partenerul ideal pentru nevoile dumneavoastră de mobilitate electrică.

Vă invităm să explorați gama noastră de produse și să descoperiți cum  EV DRIVE EASTERN EUROPE și rețeaua sa de Dealeri Autorizați CENNTRO vă poate ajuta și optimiza afacerea!

Contactați-ne astăzi pentru mai multe informații și/ sau pentru a programa un test drive!

We Develop & Create a Better Future

Sustainability
100%
Quality products
100%
cenntro-logistar-200-van (1)
Contact

Solicită o ofertă

  LS260LS200LS100AvantierTeemak

  Office

  sales@cenntro.ro

  aftersales@cenntro.ro

  Str. Elipsei nr. 1, Ploiești

  Politica de cookies

  CENNTRO Romania © 2023. All Rights Reserved | Politica de coockies | Termeni și Condiții  | ANPC – Protecția consumatorului