Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Participare la SAB 2023

Participare la Salonul Auto Bucuresti 2023

În perioada 10-15 octombrie am avut onoarea de a participa la Salonul Auto București 2023, un eveniment de renume în industria auto. Cu mândrie putem spune că Cenntro, o companie producătoare de mașini electrice autoutilitare, a reușit să facă o impresie puternică și să obțină un succes notabil în cadrul acestui eveniment de prestigiu.

Cenntro, cunoscută pentru angajamentul său față de mobilitatea electrică și pentru inovațiile constante în domeniu, a prezentat la Salonul Auto București 2023 o gamă variată de autoutilitare electrice de calitate. Aceste vehicule au fost concepute pentru a satisface nevoile companiilor din diverse domenii, oferind soluții de transport eficiente și ecologice.

Unul dintre cele mai notabile aspecte ale participării Cenntro la acest salon auto a fost numărul impresionant de mașini vândute în timpul evenimentului. Clienții au fost atrași de avantajele oferite de autoutilitarele electrice, cum ar fi costurile reduse de operare, emisiile zero de CO2 și versatilitatea lor în diverse aplicații industriale. Acest succes în vânzări a consolidat poziția Cenntro ca un jucător important pe piața vehiculelor electrice din România.

Pe lângă vânzările excelente, Cenntro a reușit să stabilească și mai multe parteneriate importante în timpul Salonului Auto București. Aceste parteneriate vor permite companiei să își extindă prezența pe piață și să ofere soluții de mobilitate electrică și mai bune. Colaborarea cu alte companii din industrie și cu organizații guvernamentale relevante reprezintă un pas semnificativ în direcția promovării vehiculelor electrice și a dezvoltării infrastructurii necesare.

Un alt punct culminant al participării Cenntro la salon a fost dezvăluirea noilor modele de autoutilitare electrice, care au stârnit interesul vizitatorilor și experților din domeniul auto. Aceste modele au fost lăudate pentru designul lor modern și performanța lor remarcabilă. Cenntro continuă să investească în dezvoltarea de vehicule electrice de ultimă generație, în conformitate cu misiunea sa de a contribui la reducerea impactului mediului înconjurător și la creșterea sustenabilității în industria auto.

În concluzie, participarea Cenntro la Salonul Auto București 2023 a fost un succes remarcabil. Compania a reușit să vândă un număr semnificativ de autoutilitare electrice, să încheie parteneriate strategice și să dezvăluie noi modele de mașini, consolidându-și poziția pe piața vehiculelor electrice din România. Cu o abordare concentrată pe inovație și sustenabilitate, Cenntro continuă să fie o forță majoră în industria auto și să aducă contribuții semnificative la promovarea mobilității electrice.

Office

sales@cenntro.ro

aftersales@cenntro.ro

Str. Elipsei nr. 1, Ploiești

Politica de cookies

CENNTRO Romania © 2024. All Rights Reserved | Politica de coockies | Termeni și Condiții  | ANPC – Protecția consumatorului